Quick (hair) Update

Sitter här med fägen (!) i håret... Om tio min är jag blondin.. Detta arbete har tagit fyra timmar. Först kom pappsen och hämtade mig efter skolan, sedan åkte vi till Åhléns på Östermalmstorg och köpte färg. Därefter tog vi en mysig fika (med olle) på Café Bönan. Nej, nu måste jag ju börja packa till Bordeaux. Ciao! 

Bordeaux here I come!

På lördag bär det av till min morbros vingård i Bordeaux! Det är typ sommar där nu.Åh så härligt... Där ska jag gå runt i shorts (utan strumpbyxor!), vita, mjuka ribbade linnen, och capri jeans utan att frysa! Jag ska gulla med mina små supergulliga kusiner, äta jättegod mat, och bara ligga framför den stoora poolen, i tre hela dagar(haha, jag missar ju valborg), och tre kanske inte är jätte mycket, men vadå, man behöver små pauser ibland! Men det bästa av allt, SJUKT BRA SHOPPING! Hör bara på det här, det finns fyra sephora! Åh, jag ska shoppa så mycket som det går, dessutom har jag lite tomt i min garderob nu, så påfyllning behövs.

Tänkte göra upp en liten (?) shopping/måste-ha-lista:

  • Smink, smink och året smink! På sephora kommer jag avsätta många varv. Jag behöver ny parfym, benefits bad gal mascara, bra avsminkning, foundation (?), eyeliner, läppglans och nagellack. You name it! (Kom gärna med bra tips från sephora som inte finns eller är mycket dyrare i sverige.
  • Bikini. Beack 2006 närmar sig med stormsteg. Jag vill ha en (jag vet inte om man kallar det) "tub-bikini", som sitter fast i ringningen med en liten kedja runt halsen. Jag vill också hitta en klassisk trekants modell, gul eller vit.
  • Kavaj/jacka. Japp, måste hitta svart kavaj (plural!?) eller någon fin vår jacka. Skulle ju köpt en trench, men det känns lite sent nu kanske.
  • Skor! På morgnarna får jag panik, eftersom jag bara har ett par! (Alla min är typ borta). Jag ska försöka hitta ett par svarta ballerina, ett par (grädd)vita och ett par sammets-pumps med rosetter.
  •  Basplagg. Behöver en stor, ny skjorta, svarta leggins, mjuka linnen, underkläder som är söta behöver nog också införskaffas.
  • Kofta.
  • Vit klänning. Sommarens kanske viktigaste plagg. Och jag har ingen skaplig! Skynda fynda!
Det här var nog det viktigaste, byx-fronten känns rätt lugn, förutom shortsen från Zara som ska inhandlas, och jeans från H&M som ska göras om till capri-jeans. Nu känns min mage (precis som garderoben) väldigt tom, time for käk. Ciao!


PS. imorgon ska jag och pappa färga mitt hår, och sedan ta en fika. Alltså, blondie om 24 timmar! (eller ska jag göra nåt urflippat ock färga det mörkt?...nee, kanske inte, det är skönt att vara ljus på sommaren).


Åh, vilken härlig dag...

Dagens outfit: (Bilden är hemsk, usch!)



Svart skjorta, H&M
Vitt, ribbat linne, OddMolly
Beige Kavaj, H&M
Gröna Skjorts, Vero Moda
Silver medaljong, H&M
Ballerina skor, Scorett
Svarta strumpisar


Idag har jag haft en riktig varm och mysig eftermiddag på Gateaus ute servering med Kp och Jossie. Vi satt där i typ två timmar och bara kopplade av. Sedan drog jag och Jossie till mörby för att hon skulle köpa mjukisar. Vi stötte även på min mamma där, och då fick det bli lite stuff på Apoteket, såsom "Idomin-läpp" och solstick för läpparna, SPF 30! (Främst för Riksgränsen). Sedan hade jag och Jossie även en jätte mysig middag på Cucina Italiena, och det var faktist mycket godare än mina förväntingar! När jag skulle åka hem visade sig att bussen inte gick förrens efter en halv timma (!), så där fick jag stå och frysa häcken av mig (i skjorts..) och vänta. Fast, när jag kom hem hade mitt paket med EyekoCream från blush kommit, man fick även med ett LipPlumper prov från (heter det så?) PlumpLips! Nej, nu blir det rums-städning samtidigt som O.C. Ciao!


Klassiskt, vitt och nästan lite tråkigt.

Dagens outfit:



Vitt, ribbat linne, OddMolly
Vit, stickad tröja, H&M
Jeans, Seven
Örhängen, H&M
Röda naglar med Mavala, Bordeaux

Idag kände jag mig vit, klassisk och lite tråkig.
Måste sticka, eftersom min syrra måste ha datorn! Men nya, färska inlägg kommer senare. Bye!



Att jag faktist orkade..

..sätta på mig joggingskorna, smeta in ansiktet med sololja och med iPoden i högsta hugg (inprogrammerat snabba låtar) gå ut för att sringa! Långt sprang jag också, lite håll fick jag kanske... Men det var så väldans skönt! Jag blev genomsvettig och när jag kom in tog jag dessutom fram vår gympa matta och gjorde en massa olika övningar, och sen fick det bli stretching och ett STORT glas vatten. Sist men inte minst, en välbehövlig ansiktsmask och dusch! Snacka om att jag tänker börja springa oftare, kanske två gånger i veckan? Fast jag är riktigt lat, så det kommer nog bli svårt att hålla... Nej, nu måste jag ta och leta reda på mitt manus där jag ska kunna jätte mycket till i morgon. Ciao!

Lily Cole...


Lily Cole






























...är min favorit modell, hon är så söt i sitt röda hår och sin fräknar. Dessutom har hon värsta baby-face ansiktet. Här går hon för Michael Kors 2006/2007 Autumn/Winter.

Nu skulle jag gärna vilja veta
Sigrids, Sheidas, Hotspots, Elins och Emmas favorit modell!

Usch, Fy och Blä!

Igår var jag på grönalund. Det var var mycket folk (läs VÄLDIGT mycket). Några tjejer förstörde vår sista timma där. När jag kom hem, hade min brorsa födelsedagsfest.. (ok, middag), så jag fick sitta omringad av en massa 20 åringar under middagen..

Men nu till den hemska saken! Idag skulle jag testa att ha Ashley Olsen mittbena med lite rufsigt hår.. Visst, det ser ok ut, men HÅRETS FÄRG är det som är problemet.. Asså ja, nu har jag verkligen råttfärgat hår! Jag får panik! Det är helt livlöst grått typ.. Usch! Nu är jag 100 % säker på en (till) färgning, jag vill ha likadant hår som Ashley Olsen, ge mig tack! Så, bli inte förvånade om jag blir lite diskret (!?) blond under de närmasta dagarna..

Skitintressant och skitkul fakta!

Haha, ni kommer säkert tycka att det här är VÄDLIGT meningslöst tråkigt. Men Rachel Bilson heter ju Summer i OC, och Taylor i OC heter Autumn på riktigt.. haha, HÖST och SOMMAR liksom. FyFasen vad kul!

Äntligen Fredag!

Dagens outfit:


(hehe, lilla magen sticker fram där lite på bilden...)

Vitt, ribbat linne, Calida
Marinrandig kofta, H&M
Jeans, Seven
Silvermedaljong, H&M
Till det mina "nya" ballerinor och beige kavaj

Idag var det ju riktigt härligt väder! Jag hade bara på mig en tunn kavaj över det häör, och jag gick till och FRÖS INTE! Thats awsum! Mina nya ballerinor är iaf helt knäppa... Man kan typ inte gå i dom för foten åker upp hela tiden. Jaja, idag har jag dessutom fått riktigt hård träning, det låter inte jobbigt, men det var det kan jag säga! Vi boxades på gympan. Haha, det var kul men otroligt jobbigt. Ikväll skulle egentligen blivit en kväll med kompisarna, men något hände så jag hamnada här, hemma. Tänkte spela lite spel med familjen och göra manikyr = mysigt. Håll i er nu, men imorgon, (barnsligt kul!) så ska jag till Grönan! Fy tusan vad kul alltså, med johanna och elin, dessutom fyller min lilla solstråle (lillebror) två år! Gud, tiden går så fort. Men, måste väl sluta skriva nu, och gå ner till familjen. Ciao!





Sotade ögon

Som dom flesta kanske känner till (?), brukar jag ha ganska naturliga ögon, dvs. bara mascara. Men idag tänkte jag prova med sotade ögon (och matta läppar = 60-tal). Glömsk som jag är glömde jag att ta en "innan-bild", så ni får nöja er med någon gammal bild som jag lägger upp.

Så här såg jag ut innan:
nnan sot



Och det är här efter:

sot 2sot 1

Jag vet att det är lite dåligt ljus, men jag tycker att det är sjukt svårt att få till det. Jag ser nästan alltid ut som en arg svart.rockare, men den här gången tycker jag att jag lyckades ganska bra (även om jag fortfarande ser lite smådjävulsk ut....mohaha)

En sak är iallfall säker, det ger en väldig intensiv blick, och om man ska lyckas får man hålla ett tag (tålamod måste innehavas!). Därför kan det vara jobbigt ha göra innan skolan/jobbet tyckre jag, men det är bara vad jag tycker!
Nu vill jag att NI ska kommentera, snyggt? snyggare utan "sot"? Era tip? Hur gör ni? Gillar ni det? Jag vill veta ALLT. Nu ska jag väll gå och sminka av mig allt det här...(=jobbigt).
Godnatt!


Shopping-premiär!

Premiär Nu är det gjort. Entligen. För första gången i mitt liv har jag nätshoppat. Nätshoppat på blush. Det fick bli en ljuvlig EyekoCreme. Om 2-5 dagar står det att det ska poppa upp ur min brevlåda. Yey! Var bara tvungen berätta om denna fantastiska händelse.

Om jag fick...

..välja fem saker från net-a-porter skulle det bli det här:




1. En klassisk, tidlös blå trench från Burberry Prorsum. Alla modejunkies dröm! Men det känns kanske mer rätt i höst, vi vill ju ha ljusare färger nu!
2. Krämvit Silkes klänning från Alexander McQueen. Ja, han har sannerligen lyckats den gär gången, är det inte söt? Och lite extra för den annorlunda, men söta rosetten/knytningen i midjan.
3. Skor, även dom från Burberry Prorsum. Dom är känns verkligen helt rätt, med lack, chunky heels och öppen tå. Sånt här kommer vi få se mer av!
4. Brun, flätad läder väska från Michael Kors. Jag skulle verkligen, verkligen INTE ha något emot att ha den på stranden i sommar. Den är ju helt.. perfekt. Brunt och guld är bara så snyggt! Men att den sedan kostar 10000 ´är ju inte lika snyggt...
5. Och till sist, jag kunde inte motstå detta söta iPod-fodral fån Juicy! Så sött med rosa, guld kedjor och hjärtan. Den skulle ju också passa perfekt, på stranden, i Michael Kors-väskan... Tyvärr var den slutsåld på hemsidan.

Ja det är bara och frossa och njuta. Och ni som har råd med någor av det här är riktiga lyckostar. Ciao!

Blåbärspaj

Jag har just smällt i mig en blåbärspaj från gateau (mums!) framför mina matte-böcker, och läxan är nu avklarad, which mean more time för bloggning! Idag hände något så fruktansvärs som att jag blev sjuk. Magen började göra ont, och sen mer och mer, efter ett tag blev jag likblek, skakade och kallsvettades.. Fick gå in till syster och sova, och sedan kom mamma och hämtade mig... Mamma och jag tog en mysig lunch hemma med mat från hennnes jobb, Van Der Nootska palatset, och det var mysigt.. Magen blev bättre och vi tog en tur till mörby-centrum där jag skulle köpa en vit trench (äntligen!) från H&M - men allt var slut! Jag köpte iallfall nya och bra ögonskuggs-bortstar från Lindex. P.g.a sjukdomen kunde jag tyvärr inte lägga ut bild på outfiten, men jag blev väldigt nöjd. Jag hade på mig min svarta klänning (för detta kjol) från H&M, och svarta strumpbyxor från H&M, en brun kofta från Massimo Dutti och min gröna jacka + mina bruna boots (stövlar eftersom det snöade!). Nu ska jag nätshoppa lite och sättaihop små fina vill-ha-saker. Ciao!


Digitalkamera!

Jag har riktigt tjatat på min mamma att vi ska införskaffa oss något så enkelt som en digitalkamera. Liksom, hur svårt ska det vara? Vi reser rätt mycket, och då är det ju bra, för gissa hur många engångskameror det går åt? Plus, att min mobil funkar inte länge som en "dagens outfit"-kamera, eftersom det bli väldigt dåligt ljus (se bilden). Men igår, så blev jag iallfall riktigt nöjd med min lilla outfit. Så jag tänkte lägga upp en bild;



Vitt linne, Calida
Vit stickad tröja, H&M
Beige Kavaj, H&M
Svarta shorts, från Italien
Svarta strumpbyxor, H&M
Mina sprillas nya ballerina, Scorett
Armand, från Italien

Igår blev en riktigt skön dag. För det första blev jag frisk, och för det andra så kom mamma hem från Italien med en massa presenter (hurra!). Jag fick en jätte söt klänning (som behövs göras om lite), en marin-randig top och ett jätte-fint armband (se bilden). För det tredje hade vi en ur mysig muddag på Bockholmen, i solna, vid vattnet.
Nu sitter jag iallafall här i vitt calida-linne, acne jeans, rosa kofta och silver-medaljong, färdigkollad på favvoo cheer-filmen Bring it on. Emilie var nämligen här, och hon älskar film.. Veckan är härlig med inga läxor och typ prov finns inte på schemat på ca. 1000 år! Ciao!


Paris for Hef

Haha, Paris kan vara chockerande, men nu SJUNGER hon HappyBirthtday till Hugh Hefner på hans födelsedag.. Ja, det är bara att lyssna, rysa och njuta! Nu blir det filmen The Game om en kvart på kanal 3, pappa säger att den tydlige är jätte bra. Nu när jag ändå håller på måste jag säga att jag blev mycket sugen på Zaras City/marin - inspirerade shorts med kedja på. Kommer antagligen bli ett elelr två köp av dom, vita och blåa. Godkväll!

Döende...

eftersom jag missade OC i onsdags, och till och med reprisen igår! Jag är stoooort OC fan, nån som vet om man kan se avsnittet?

Äntligen!

Jag vet att jag är otroligt sent ute, men jag tänkte visa upp innehållet i min handväska! (Kamera-sladden är äntligen upphittad!)

handväska

Brun, Chloe-paddington inspirerad väska, från FriisComapny. Med ett påhängt väsksmyckre/nyckelring från H&M.

*Rosa pennskrin i mocka från Ordning och Reda - otroligt praktist, tar lite plats men på något vänster får man ändå plats med mycket. Och sen är det ju rosa..
*Hand cream från orilflame. Den är inte jätte-bra men jag brukar ändå alltid ha en handkräm i väskan, just nu har jag Elizabeth Ardens hand cream (eftersom bilden är gammal).
*Necessär från björnborg - där har jag redan visat upp mitt innehåll.
*Eftersom jag samlar på olika slags universalcremer/läpp-balsam så har jag en hel uppsjö av sådana, därför visar jag alla på en gång:
1. Nivea Cream - en klassiker som mest består av vatten, därför torkar den nog ut läpparna om man använder den i överflöd.
2. Smitsh Rosebud salve - Den har salvan är en av mina favoriter. Söt burk, härlig men annorlunda lukt/smak och riktigt vårdande.
3. Smiths Rosebud strawberry - en godare version av originalet, men som bara är till för läpparna.
4. Klöver Vaseline - behövs det en beskrivning.. Den används till allt och av alla; baby-skjärtar, läppar..möjlighteterna är oändliga.
5. Philosophy Kiss me - en otroligt söt läpp-salva med en liten dikt på framsidan. Ger lite färg om man tar mycket.
6. Dove lip care - ett vårdande lypsyl som (ska) ger champagne färgat skimmer. Ett plus för att den smakar löjligt gott strössel!
Som jag sa är bilden gammal och nu finns en Eight Hour cream också i mitt läpp-förråd!
*Våtservetter från H&M - alltid smart och skönt att ha i väskan.
*Brun plånbok från Mulberry - förstod ni hur glada jag blev när denna otroligt snygga plånbok var "för liten" för min mamma, och jag fick den!? Storleken är iallfall perfekt för mig.
*Parfym från D&G BY- den luktar otroligt fräsh, men lukten börjar påminna mig om, jag vet inte rikigt, början av sjuan, eftersom jag hade på mig den HELA tiden. Jag köpte den iallfall på Roms flygplats.
*Filofax/Kalender från Ordning och Reda - här står det en massa! Läxor, födelsedagar, evenemagn m.m.
*Tuggumi, stimorol fusion - godare och härligare kan ingen tuggumi bli! Möjligtvis fräshare då..
*Nyaste numret av VeckoRevyn (nu är bilden gammal så det är ett gammalt nummer) finns alltid i väskan. Plus kanske ett och annat nummer av Elle eller Vouge, och sålart mitt manus, som inte kom med på bilden.
*Läppglans från DuWop i färgen Lantana
*Läppglans från H&M
*iPod mini - som för tillfället är sönder!'*
*Sist men INTE minst - mobilen. En ROSA(!) LG. Hörde av Ebba Von Sydow att hon hade en likadan...hihi.

Det var nog allt skulle jag tro. Men nu måste jag (även fast det är påsklov!) plugga....
Får väll sukta efter påskägget i eftermiddag...





Storlien here I come (har kommit..)

Ooops.. Jag har helt och hållet glömt bort att berätta att jag ska till Storlien. Men det är något försent nu. Egersom jag kom hem igår. Det bettyde iallfall blogg-uppehåll i en vecka, men nu är jag back on track! Fem dagars skön skidåkning var välbehövligt, och det var ritktigt april väder må jag säga. Första dagen var det snöstorm, andra dagen var det lugnt i backen och gassande sol (=perfekt!), MEN tredje dagen blev jag sjuk! Och fjärde dagen likaså. Långfredagen orkade jag mig upp i becken och senare tog vi nattåget hem på kvällen.. Så jag kom hem i natt, sjuk igen! Det blev iallfall mjukiskläder mesta tiden för min del, och har faktist inte angarerat mig någon ting i mode sedan i söndags...

Nu MÅSTE ni iallfall skirva om ni tycker jag ska lämna tilllbaka elelr behålla ballerinorna, eftersom dom ska vara tillbaka idag. Skynda!

Listor is the shit

Haha, här kommer ännu en lista - om skönhet:

Rengöring: Nivea young cleansing milk
Ansiktsvatten: Nivea Young toner
Ansiktsskrubb: Emn.. min vanliga peeling
Ögonmakeup remover: Loreal eye & lip make-up remover
Dagkräm: Olay
Ögonkräm: behövs det när man är tretton?
Allroundkräm: Rosebud, eight hour, philospohys kiss me, nivea creme, vaselin - ja du, jag samlar på sånt..
Foundation: Började använda det för första gången i torsdags.. Men den är jätte bra från Clinique
Concealer: I färgen Vanilla från Nars
Löst puder: använder inte och har aldrig använt.
Fast puder: -ll-
Rouge: Nars i färgen orgasm
Bronzing: Clinique = urbra! Naturlig och fräsh
Mascara: Great lash mascara, Maybelline
Eyeliner:  Loreal Chol nånting
Kajal: jaha men.. fattar inte skillnaden egentligen?
Ögonskugga: från H&M
Läppglans: DuWop Venom Gloss i färgen Lantana! <3
Läppbalsam: Ja, massa olika som ni förstår samlar jag.. favoriten JUST NU är Eight Hour cream (eftersom den är nyköpt)
Läppstift:  Har väl använt mammas röda nångång
Läppenna: näpp, använder ej
"Plumper": Venom Gloss från DuWop
Hud: Dove BodyLotion med skimmer
Doft: D&G By eller YSLs Opium (men längtar just nu efter Clean fresh laundry)

Shopping och födelsedag

Idag skulle jag och mina sköna mor haft en liten shoppingdag, men hon insjuknade snabbt. Så jag åkte till stan själv istället och shoppade och tog en sväng förbi min lillebror eftersom han fyller år..

Dagens outfit:



Vit t-shirt, H&M
Gammel rosa kofta, H&M
Medaljong, H&M
Jeans, Seven
Boots, mammas på 70-talet

Först tog jag en jätte snabb titt inne på MrsH i BJP. Sedan bar det av till NK där jag tänkte avsätta några varv. Jag köpte bl.a. födelsedags present till min lillebror, som bestod av pennor och sånt där småkrafs. Sedan åkte jag hem till min pappa där min lillebror fyllde år och grattade honom, jätte mysigt, massa små barn där..
Det här shoppade jag iallfall:



1. Superduper fina ballerina skor som jag stressköpte på Scorett, should I keep them or not?
2. Samma
3. På NK fick det bli ett vitt bas-linne från Calida.
4. Och på väg hem unnade jag mig nya numret av ELLE.

Ååååh.. Jag sitter här och suktas av Fendis B-Bag. Så söt, Vill ha! Nej nu ska jag iallfall äta något och sedan ska jag mysa under filten med min nya numret av Brittiska ELLE. Ciao!




Jag är tydligen..

.. Mary-Kate and Ash. Hittade det här testet och blev mest lik dem:

Your Celebrity Sisters Are Mary-Kate and Ashley
Funky, eccentric, and offbeat
You're not a good girl or a bad girl, just a weird girl



Jag är tydligen en konstig tjej. Haha..

Dagens...

Snott från Sigrid.

... klädsel:
Vinröd wrapklänning, svarta strumpbyxor, bruna ankelboots ja och ytterkläder.
...accesoarer: Haha, blev inte så många men en brun handväska
... smink: Min nya foundation från Clinique(urbra!), sol puder, rouge, mascara och Eight Hour Cream
... frisyr: Utsläppt, fräsch och nytvättat sen igår.
... låt: Fix you med Coldplay och Call on me med Eric Prydz (jag vet, lite gamla låtar).
... vill ha: En tröja från Primp, en trench, linnen från C&C California m.m.
... saknad: Sommaren! Och Johanna min vän.
... roligaste: Svenskan (vi körde nånslags ord lek..haha) och att Elins och mitt flummbesök hemma hos Lottie.
... tråkigaste: Hela eftermiddagen. Emn.. ja bråkar mycket med Johanna. Tårar ni vet.
... kramar: Alla vänner nu inför påsklov. nästan. Fick en av Elin och Lottie också
... pussar: Av Elin.
... TV-program: Hey Baberiba (sänds från min mammas jobb) + filmen bring it on
... köp: Emn.. Aftonbladets Klick.
... godis: Kex-snacks och Kina puffar.
... lunch: ChickyBits med sötsur sås(ja, det var skollunchen)
... kvällsmat: Pasta med varm tomat sås och pesto och Chorizo + parmesan och peppar. Mums!
... träning: Skolgympan. Körde hårt på gymnastik, alltså stå på händer och sånt, vilket innebär att jag har träningsverk i hela kroppen.
... läsning: Klick och bloggar, kanske blir nån bok sen innan jag somnar.
... nyttigaste: Kanske att jag åt sallad till middag...
... "åh nej!": Har bråkat via sms med min kompis, MYCKET, och så springer jag (tillsammans med min min anra kompis Elin) på henne på Djursholms torg..
... "Yippie!" : Påsklov. Självklart. Och att Elin kom hit och piggade upp mig när jag var ledsen. Tack gumman.


Ebba goes Raggadish

I onsdgas kväll ropade min syrra från köket: "Ebba Von Sydow är på tv!!!" och obsessed som jag är sprang jag ner och slog på tv:n i vardags rummet. Raggadish hade följt henne i två dagar. Vilket sjukt krävande jobb - fast det är ju drömjobbet. Efter en stund så märkte jag att JAG var med i programmet, efter som jag hade blivit filmad under signeringen på NK.. Det var iallfall ett ganska intressant repotage, och dom som missade det - tryck här! Nu ska jag slå på en american-high school film , Bring it on (älskar såna, fullt av bitchar och elaka cheerleaders..haha) under filten med en glass i handen, så Ciao! 

Igårkväll

Igår satt jag och skrev mitt lååånga arbete om romarriket, och blev färdig! Däremmelan titta jag på Sofis Mode (säsongsavsluting) och efter det målade jag naglarna vinröda med lack Mavala, Las Vegas. Satt uppe alldeles försent, halv ett, och gjorde färdigt det. Men faktist så var jag inte överdrivet trött idag, vilket var skönt, plus att vi fick skippa sista lektinen = SO, tack gode gud!

Skit, skit och åter igen skit.

Usch! Även fast jag är klar med en massa arbeten och plugg och det är påsklov så känns allt bara skit. Bråkar med johanna? ¨Så jag har tyvärr inget (snyft) att göra denna vackra påsklovs fredag! För hon vägrar och prata med mig och alla är med henne, så ingen kvar åt mig.. haha. Ska kanske i allfall iväg på en liten shoppingdag imorgon :)
Idag hade jag på mig min vinröda wrapklänning, brun kofta ftån massimo dutti , svarta strumpbyxor från H&M och mammas ljusbruna ankelboots från vegabond. japp det var det, nu ska jag göra...hm ingenting, Ciao! 

Trevliga överraskningar från Mallorca

Idag hade jag på mig..


Ett gult linne, Zara
Vit stickad tröja, H&M
Ljusa jeans, fornarina

Gissa om jag blev glad igår när mamma kom hem från Mallocra - med presenter! De här sakerna fick jag:
*Citrongult linne från Zara (ja, det på bilden)
*Nån jättebra (enligt mig) foundation från Clinique
*Elizabeth Arden Eight Hour creme + Elizabeth Arden eight Hour hand creme i ett gulligt litet paket!

Ja, små presenter förgyller alltid vardagen extra mycket :)
Men nu sitter jag iallfall här med min kompis Lottie och fösöker blogga, plus att jag försöker få min andra kompis att börja blogga om film, för den filmfantast hon är! Men - back to work! Med lite bra musik och en glas med oboy är jag ready steady för PLUGG (suck) - jaja, vad man måste måste man. Ciao!





OC-kväll

Dagens outfit blev lite blandat trash och lyx (ursäkta det dåliga ljuset och den osmakliga minen):


Blått linne med döskalle, TopShop
Vit college-tröja, H&M
Jeans, Seven
Medaljong, H&M
Väska, FriisCompany
Med blåa lågskor, Sergio Tacchini
Grön Jacka, H&M
Mönstrad halsduk, marknad

Idag har allt kännts så meningslöst.. prov och så måste jag komma hem och fortsätta plugga.. Åh, plus att jag är typ sur på några.. En shoppingdag skulle nog pigga upp! :D Och en sån blir det nästa vecka, med behövliga saker för våren. Jag hinner liksom aldrig shoppa längre..hm , fast det känns som att jag inte gör så mycket annat heller. Jag vet att jag gör listor ofta och gjorde det nyligen med grejer som jag skulle shoppa, men jag måste göra en till..haha

*Någon fin marin topp
*Vita ribbade linnen från Calida och slätt från C&C-California
*Caprijeans
*Vit skjorta
*Trenchcoat
*Någon parfym, kanske clean.
*SKOR - fina ballerinor och bruna stövlar! (kanske ett par pumps också)

Ja, jag gissar att det var väl det viktigaste - sedan får det väll bli lite smink också antar jag, som nya rosebud etc.
Nu måste jag iallfall plugga för att sedan hinna ha en skön och lugn nagelmålandes kväll framför OC! Så sorry, jag sitter bänkad från 21.00.. Ciao!


Modebloggar?

Fick nyss en idé, jag kan skirva en artikel om modebloggar! Vad är det? Vilka skriver? Vilka är störst? Hur gör man? Tips som gör dig till en bättre modebloggare. Är det en bra idé, eller vad säger ni?

Färsk VR

Idag hade hade jag på mig...




Den svarta gamla kjolen (nufötiden klänningen), H&M
Beiget (hur stavas det ?!) band i midjan, från en gammal kofta
Svartastrumpbyxor, H&M
Bruna bootsen
Svart pashminasjal
Gröna jackan
Röda naglar med Mavalas Bordeaux nr. 69

Idag var jag lite osäker på om min outfit skulle stämma, men jag körde på! Och det blev ju bra iallfall...(enligt mig). Sitter här i skönaste stora-tröjan och svarta strumpisar med det färska numret av veckorevyn framför mig, som just har dimpit ner i brevlådan... Man fick någor (konstigt..) svart halsband med tyll och svarta pärlor med tidningen.. hm, undra om halva sveriga kommer gå omkring i det snart då eller? ... Haha. Tycker iallfall att det är skönare när man får någon slags rabbatcheck med, jag menar hur snygga/flitigt använda är egentligen tidnings"saker"??

Har iallfall fått ÄNNU mer plugg nu (förutom fysik-provet imorgon och 10-sidors arbetet om rommariket) .. Fast det är svenska, fick tydligen reda på att min lilla modespalt inte RÄCKTE, jag var tvungen att antingen skriva en notis, eller någon slags mode-krönika - ja det skulle vara kul, men jag har ingen aning om vad jag skulle skriva om då..? Om någon har något tips får ni ju gärna skicka :)

Jaja, måste väll ta tag i plugget nu (den frasen är sagd många gånger förut...) men tipsa gärna om något i modeväg att skirva en krönika/artikel om. Ciao!

Potatismos, eller kanske köttebullsmos?

Åååh, idag känner jag mig så trött. Som en stor varm och degig klump potatismos... Orkar inte lägga ut dagens outfit, men iofs var det lite tråkigt - eftersom det blev samma som igår, haha.
Pappa fyller år och vi har gäster, och det blir riktigt god middag; Italienska köttbullar med pasta.. mmm.
När jag skulla ta en sväng ner på 7eleven såg jag skylten om bubblerooms utförsäljning, men ärligt talat så hade jag ingen lust att gå in p.g.a två andledningar: Gamla mjukiskläder (på mig) + trötthet och att dom flesta säger att den inte var speciellt bra.

Men nu måste jag väll försöka ta tag i mitt plugg innan maten.. Ciao! 

Maj - månaden med stort M

Oh, mitt maj är totally fullspäckat.. Två dagar innan valborg bär det av till morbrors vingård i Bordeaux - där det just NU är 24 gradet varmt, så gissa om det komma vara sommar när jag kommer dit.. Då ska jag gå i känningar (UTAN strumpbyxor), Shorts, vita mjuka ribbade linnen, och bara ta det lugnt...
Den 10e maj drar det i väg till Riksgränsen med skolan  (en liten del av skolan iallfall..) - skidåkning efter "sommar". Werd..
Och sen, grand finale 25e maj - Göteborg med alla tjejerna (=kompisarna , kan det bli bättre) !!! 
Göteborgresan har vi skramlat till genom discon och vi ska dessutom göra nåt på vårmarknaden.. Så om två månader strosar jag runt på antingen göteborgs gator, fyndar något trevligt i göteborgs affärer eller roar mig på Liseberg - med bara kompisar..
Kan de här månaderna bli bättre?

(Jag får se till att ha shopping tips från Ebba innan jag åker då .. )

Min länkfuntion är för tillfället sönder... Så ni vet.


I min necessär finns....

Jag har valt att göra en annan variant på visa-innehållet-i-din-väska-grejen genom att visa inne hållet i min necessär:

neccäser

*Clinique bronzing powder
*Nars concealer i färgen Vanilla
*DuWop creme-stick rouge i färgen retreat
*Nars rouge i färgen Orgasm
*Loreal Lash Architect mascara
*Maybelline great lash mascara
*H&Ms ögonskuggor i färgerna Modern Bronze och Chocolate Dream
*Rouge-borste från Lindex
*DuWop Venom gloss i färgen lantana
*Ett budget alternativ till Venom gloss som håller på att ta slut = underst: H&Ms Läppglans i färgen super cerise, överst: H&Ms fruit coctail lipgloss med maximal glans.

(glömde min eyeliner från loreal, men den finns också alltid i necessären)



Godis-sugen..? (på H&M)

Dagens outfit:


Idag har jag på mig ett vitt ribbat linne från OddMolly,
Svart kjorta från HM,
Jeans från Seven
med Silvermedaljong från HM
och svart headband från glitter.

Den här sköna(?) söndagen försöker jag komma igång med mitt SO arbete om Rommariket, som jag skjutit upp i tre(!) veckor...Och pappa gick just så hjälp kan jag ju glömma.
Innan dess var jag en sväng på Fältöversten. Var inne på HM och man blir sjukt sugen på att köpa alla skönthetsprdoukter i hyllorna, dom lockar som godis. Hårinpackingar, våtservetter, krämer, läppsalvor, solglasögon.. ja, listan kan göras lång. Men mitt kort är ganska påfyllt just nu (hehe..) så jag ska nog ut nån dag snart och köpa lite bas-grejer. Men nästa helg ska jag och mamma iallfall ut på en shoppping-tur (äntlien!) .. Pappa fyller år imorgon och jag letade delvis efter present till honom i fältan, men jag ska ge att jag sitter gratis barnvakt för Olle, + en ironisk grej som bestod av ett rosa nyckel band - så pappa aldrig glömmer nycklarna igen!
Jajaj.. får väl sluta blogga nu och ta tag i So-arbetet, Ciao!










Prada for H&M !?

Ryktet går! - om att Miuccia Prada gör samma sak som Lagerfeld och Stella McCartney, dvs. designa en OTROLIGT framgångs rik, underbart snygg kollektion för H&M. So please, let it be true...

Blush

Var inne på blush.se och blev riktigt sugen på godbitar en masse. Här är några:

* Eyeko Cream - typ ALLAS favorit. Kräm, perfekt över dagcremen istället för foundation. Kräm med lyster och den kan  användas som higlighter. Tydligen luktar den ljuvligt och ett STORT plus för den söta burken.
*Hollywood fashion tape - håller alla plagg där dom SKA. Smart och tillgängligt. Känns bara som ett måste-ha.
*Clean fresh Laundry - fattar ni hur länga jag längtat efter den här underbara, fräsha och bästa parfymen?
Nytvättat, fresht och rent. Drömmen...Men priset är inte lika ljuvligt..
*Lip Fusion - visst, favoriten DuWop finns alltid i tankarna, men vem vill inte testa något nytt (nytt för mig..).
Samma plumping effekt som DuWop, härliga färger, men inte alls lika chamerande behållare. Även här svider priset lite extra..
*Rosebud Salve Mentholated - har sagt det förut, men säger det igen.. Vill ha det nya rosebud med inslag i menthol eftersom det gamla alltid följer mig överallt, precis som en gammal vän. ( PS. Salvan är inte lika grön i verkligheten som på bilden.)

Update: Nu har jag även köpt Eyeko Cream!

Utmaning?

Är kanske lite sent ute, men tänkte ta och , även jag, visa upp innehållet i min väska. Men, Det finns ett problem. Ett stort problem. Sladden till kameran är borta...


Fy Alice, mer bilder!

Fyfyfy, jag vet att jag inte lagt upp på senaste dagarnas outfits och fynd i garderoben - men jag ska skärpa mig.. Idag satte jag på mig något annorlunda - som faktist blev en succé. Jag gjorde om min svrta "nånslags-volang-tyll-sak"-kjol till den lilla svarta + svarta strumpbyxor. Till det bruna bootsen (over, and over again), silvermedaljongen, gröna jackan - och som grädde på moset, svarta piloter. (kände mig väldigt svart - men inte deprimerat svart liksom, utan elegant - kände mig nästan som en kändis trippandes runt på Djursholms torg... hmf.)

Pappa kom och hämtade mig och vi tog en lunch på två bönor. Världens godaste kyckling/parmesan paj kan jag bara säga..mmm, längtar tills jag får känna den smaken igen. Efter det tog vi en tripp in på tre butiken/espressohouse (ÄR det nya maddes? - smockfullt ju!) för att fixa med telefonerna, men dom var lika virriga själva där - som vi.


Nej!?

Nejnejnej, kom den sablans vintern tillbaka?? Jag som verkligen TRODDE att det faktist skulle bli vår, men så när man vaknar på fredag morgon, vad hände inte då, jo det SNÖAR! Jag är nästan chockad.. Men men, ett gammalt ordspråk säger att innan våren kan börja måste det komma 7 tillbaka slag.. jaja man får väll bara vänta då. (Dom här skortsen som MrsH just har tagit in ser ju rätt sköna ut att krypa omkring i när det blir VARMT, men den här koftan ser ju mysig ut att ha medans det fortfarande rankas kyla i luften.)

Dagens outfit igår;
En vinröd wrapklänning, svarta strumpbyxor, brun kofta och till det mina bruna boots, sliten kedjeväska och mammas korta kavaj/jacka. Men dom där bootsen lever verkligen(!) på sista versen nu, och jag MÅSTE ut och köpa skor, plus att min pappa fyller år i övermorgon - kanske måste ta en runda ner på stan ändå?

Igår så hade vi vår fest för 5orna och 6orna.. Det gick bättre förra gången, det kom bara ca. 90 pers igår.. och klädvalet innan var grymt svårt,  iochmed horklädseln förra gången fick vi inte ens ha KJOL på oss igår.. jag var DJ och det blev väl rätt lyckat, och när jag kom hem verkte fötterna MYCKET och det var skönt att få sminka av sig allt det där sminket, ta en dusch, dricka varma koppen och sedan krypa ner i sängen..Åååh. Känns som att det här blir en tjäna-pengar-helg, eftersom jag idag ska vara barnvakt åt min lillebror- det betyder mer pengar till shopping :D.
Nej, nu måste jag packa. Ciao!