Dagens kändisspotting

När jag följde med min kära pappa och styvmamma tilll vallokalen på linnégatan så röstade Lena PH och Martin Björk samtidigt som "oss".. Inte nog med det så bor dom faktiskt i huset bredvid oss ;)

Två nya MUF-medlemmar

Idag mötte jag och jossie bella, som registrerade oss i MUF (moderata ungdomsförbundet). Ja, så nu får man väl örja vara aktiv inom politiken då ;). Får se hur det blir. Snart kommer jag köra igång med dagens outfit och sånt, när jag har fått ordning på mitt födelsedags-inlägg. Så nästa vecka eller någor sånt ska det väl banninge mig funka! Ciao!

Bra & Dåligt

Okej, jag måste bara få göra en bra och dålig-lista!

Bra:

Okej, JAG ÄR SÅ GLAAD! Vi har preliminärbokat resa till NY över nyår, rättare sagt från den 26 december till den 2 januari!! Åååh, här ska det shoppas på julrean, springa runt med en fina kappa och en starbuck-mugg i ena handen.. och ååååH! Jag är så glad!

Dåligt: Okej, det här är mer irriterande än dåligt, men men.. Jag hade spanat in en stam-bag på second hand.. den var kanppt använd och kostade ca. 2000 kr. Jag såg den i fönstret förra helgen och nu tänkte jag kanske slå till! Men, så går man i i affären och frågar om det är kvar, då visar det sig att det såldes för inte mer än 5 min. sen! Irriterande!!